viergangendiner

 

DE ONTVANGST

Tomaten-paprikasoep
geserveerd in de ouderwetse soepterrines uit grootmoeders tijd

HET VOORPROGRAMMA

Rundercarpaccio
met basilicum-mayonaise, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitjes. 

Rilette
van witvis en kreeft met bieslookolie en kruidentoast.

Gevulde portobello
met spinazie en geitenkaas.

HET HOOFDPROGRAMMA*

Rundersukade
met veldslastoemp.

Victoriabaars
met yoghurt-bieslooksaus en geroosterde groenten.

Melanzane di Parmigiani
aubergine lasagne met mozzarella en tomatensaus.

*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met warme groenten,
frisse salade en verse Brabantse frieten.

DE TOEGIFT

Pannacotta
met bosvruchtencoulis.

*Wijzigingen onder voorbehoud. Dieetwensen dienen uiterlijk 1 week van te voren doorgegeven te worden. Dit kan telefonisch op 076 – 206 5011