Waterstraat 5
4811 WZ Breda
BTW : NL858244949B01
KVK : 70299102

Telefoonnummer : 076 – 206 5011
Emailadres : info@de-avenue.nl

Lees hier ons huisreglement. Men dient zich hier ten alle tijden aan te houden.

Bereikbaarheid De Avenue:

Maandag t/m vrijdag: 9:00 – 17:00 uur.

Avonduren maandag t/m vrijdag: 19.00 – 22.00 uur.
Zaterdag: 13.00 – 20.00 uur.

Routebeschrijving:

Vacatures

Rens

Eigenaar

Heb jij prangende vragen over knoppen, versterkers of wil je je rider ergens kwijt? Dan moet je bij Rens zijn. Naast een top eigenaar is hij ook dé man van het licht en geluid in de Avenue. Wil je niets kwijt over techniek, maar wil je juist een samenwerking versterken, aangaan of heb je een super goed idee wat betreft de Avenue? Stuur een mailtje en wie weet drink jij binnenkort een kopje koffie/thee met deze allround ondernemer.

info@de-avenue.nl

MAIL

Mark

Sales

Op zoek naar een mooie locatie voor jullie bruiloft, een zakelijk evenement of een tof feest? Naast een mooi pand met diverse mogelijkheden hebben wij ook Mark! Jouw nieuwe steun en toeverlaat die in alles met jullie meedenkt. Verwacht een tot in de puntjes verzorgde dag/avond met kloppende details en een luisterend oor voor al jullie wensen. Benieuwd naar de mogelijkheden en het prijskaartje? Stuur hem dan een mailtje en verwacht op korte termijn een date, waar ruimte is voor al jullie ideeën onder het genot van een vertrouwd kopje koffie!

mark@de-avenue.nl

MAIL

Eline

Sales

Bent u opzoek naar iemand die met jullie meedenkt, oog heeft voor detail en er alles voor doet om te zorgen dat jullie bruiloft, zakelijke of particuliere evenement perfect en helemaal naar jullie wens verloopt?
Dan zitten jullie goed bij Eline. Zij helpt jullie graag alle evenementen tot in de details te verzorgen! Voor de mogelijkheden en het prijskaartje, plant ze graag een persoonlijk gesprek met jullie in. Waarbij, onder het genot van een lekker drankje, alle mogelijke ideeën besproken worden.

eline@de-avenue.nl

MAIL