MENU DE AVENUE

*Wijzigingen onder voorbehoud. Dieetwensen dienen uiterlijk 1 week van te voren doorgegeven te worden. Dit kan telefonisch op 076 – 206 5011.

DE ONTVANGST:

Broccoli champignons-soep
geserveerd in de ouderwetse soepterrines uit grootmoeders tijd.

HET VOORPROGRAMMA:

Rundercarpaccio
met basislicummayonaise, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitjes.
Scampi’s 
gebakken in een olie van knoflook en ui in een tomatenkokossaus.
Ceasar Salad D’Avenue
krokante roma sla met rode ui, olijven, frisee, Parmezaan en knoflook mayonaise.

HET HOOFDPROGRAMMA*:

Beenhammetje 
geserveerd met met jus de veau en seizoensgroenten.
Noorse Zalm
op het vel gebakken met aardappel- en erwtenpuree met bearnaisesaus.
Pasta penne
met rode tapenadesaus, rucola en Parmezaan.

*Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse Brabantse frieten.

DE TOEGIFT:

Créme brûlée
gekarameliseerd met slagroom en aardbeien.